Samen werken met mij

Wanneer je een (nieuwe) website of webshop wil, of iets met een logo of huisstijl dan vraag ik om wat inspiratie. Wat vind je mooi? Welke websites en webshops vind je mooi, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk? Welke kleuren vind je mooi? Als er al een logo is dan kan ik daar al veel mee voor de nieuwe website. Ik begin met een idee op papier en dan een eerste digitale opzet. Als dat allemaal bevalt begint de ontwikkeling van de echte website.

Teksten

De teksten worden in principe altijd geschreven door jou. Dit zorgt voor een verhaal wat klopt bij diegene van wie de website is. Daar kan ik uiteraard wel bij helpen. Ook zorg ik er voor dat de teksten werken voor de zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel tijdens het ontwikkelen van de website.

Foto's

Eigen foto's is altijd leuk en maakt het jouw website. Ik zorg er voor dat de foto's geoptimaliseerd worden voor het gebruik op internet. Heb je zelf geen foto's? Dan bestaan er heel veel mooie foto's die rechtenvrij te gebruiken zijn. Ook daarbij kan ik helpen.

Wil je weten wat dat kost? Dat vind je op de pagina prijzen.

Neem vrijblijvend contact op met mij voor meer informatie.