EEN NIEUWE WEBSITE OF EEN AANPASSING?

Wil je een nieuwe website? Of heb je al een website die je wat moderner of beter wilt? Of wil je aanpassingen aan je huidige website maar wil je daar geen tijd aan besteden?

Ik kan je daar bij helpen. Ik maak websites en ik kan websites aanpassen. De websites die ik ontwerp maak ik in Wordpress. Ongeveer 30% van alle websites in de wereld zijn gemaakt met Wordpress.

Wil je iets heel speciaals, of juist iets heel eenvoudigs waarvoor Wordpress helemaal niet nodig is? Dan kan ik ook een website voor je maken.

Hieronder vind je in 4 stappen hoe dit werkt. Is het niet duidelijk? Of wil je verbeteringen of aanpassingen aan je huidige website? Neem dan contact met mij op dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

stap 1

De oriëntatie

Je neemt contact met mij op via email of telefoon of via het contactformulier. Ik heb dan een aantal vragen om te bepalen of ik wat kan betekenen en te bepalen hoe groot het project is. Die vragen stuur ik via email zodat je daar rustig over na kunt denken.

Als ik de antwoorden op de vragen heb ontvangen ga ik aan de slag en kom ik met een voorstel. Kun je je daar in vinden dan gaan we naar stap 2. Kun je je daar niet in vinden dan hebben we in ieder geval kennis gemaakt en kunnen we wellicht later nog wat voor elkaar betekenen. Stap 1 is uiteraard kosteloos.

stap 2

De ontwikkeling

Nadat je mijn idee hebt ontvangen voor het project en je gaat daarmee akkoord ontvang je een eerste factuur van 50% van het afgesproken bedrag en ga ik aan de slag. Maar jij ook. Afhankelijk van wat we hebben afgesproken heb ik teksten en eventueel foto- en videomateriaal nodig om te verwerken in je nieuwe website. Ik ga aan de slag met het eerste ontwerp. Tijdens de hele ontwikkelfase kun je "live" mee kijken met de ontwikkelingen.

Zodra ik de teksten en eventueel beeldmateriaal heb ontvangen kan ik het eerste ontwerp gaan maken en aan het einde van stap 2 zal ik jouw vragen een reactie te geven op het eerste ontwerp. Deze reactie met daarin alle punten die je anders wilt zien ga ik verwerken in stap 3.

stap 3

De doorontwikkeling

Na ontvangst van de punten die aangepast mogen worden ga ik die verwerken. Na deze aanpassingen vraag ik weer om er goed naar te kijken wat er eventueel nog beter en makkelijker kan.

Tijdens stap 3 kunnen we nog een aantal aanpassingsrondes houden, maar niet eindeloos. Het is belangrijk om alle aanpassingen zoveel mogelijk in een keer door te geven en door te voeren. Dit versneld het proces en houdt het overzichtelijk. Hierdoor kan de website snel worden opgeleverd. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 weken van helemaal niks naar een mooie en goed bruikbare website die goed werkt op alle apparaten.

Is de website helemaal naar je zin? Dan gaan we naar stap 4.

stap 4

De oplevering

Als de website helemaal naar je zin is zal ik er voor zorgen dat deze online komt en deze voor iedereen zichtbaar wordt. Ik heb er ondertussen al voor gezorgd dat je nieuwe website goed gevonden kan gaan worden door de zoekmachines door SEO (Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie) technieken toe te passen tijdens het bouwen van de website. Hierdoor is je website dus klaar om bezocht te worden.

Ik kan eventueel ook de hosting, emailadressen en domeinnaam voor je verzorgen. Dan ben je in 1 keer klaar. Dit is onderdeel van het LAkk onderhoudsabonnement wat je voor slechts € 35,- per maand kunt afsluiten. Meer hierover vind je hieronder.

websites door LAkk

KOSTEN EN WAT KRIJG IK DAARVOOR

Ik ben graag duidelijk vooraf over alles. Dit betekent dat je na stap 1 van mij heel overzichtelijk een document gaat ontvangen met daarin precies beschreven wat je gaat ontvangen voor het afgesproken bedrag. Geen verrassingen en geen facturen achteraf voor meerwerk.

De kosten voor het maken van een website zijn van veel factoren afhankelijk. Bij mij begint een website bij € 750,- excl. BTW. Dit zijn eenmalige kosten. Daarnaast kun je een onderhoudsabonnement afsluiten wat per maand € 35,- excl. BTW kost.

Hieronder vind je een overzicht wat je kunt verwachten voor deze kosten.

kosten nieuwe website

€ 750,- excl. BTW

 • responsive website die goed werkt op alle apparaten
 • uniek ontwerp afgestemd op jouw bedrijf
 • 5 pagina's (bijvoorbeeld: home, diensten/producten, blog, over mij, contact)
 • 10 mooie, hoogwaardige en vrij te gebruiken foto's die ik online zoek afgestemd op jouw bedrijf (of plaatsen van fotomateriaal door jouw aangeleverd)
 • basis zoekmachine optimalisatie
 • "live" meekijken tijdens de ontwikkeling
 • website geoptimaliseerd voor snelheid
 • website beveiliging
 • plaatsen online op hosting naar keuze
 • meerprijs per pagina € 150,- excl. BTW
Heb je speciale wensen? Dan bespreken we dat tijdens stap 1 en zullen de kosten daarop aangepast worden.

Teksten voor de website lever je zelf aan. Vind je dat lastig en heb je daar hulp bij nodig? Geen probleem, maar dat zit hier nog niet bij in.

onderhoud abonnement

€ 35,- excl. BTW per maand

 • beveiliging en updates iedere maand
 • hosting, onbeperkt aantal emailadressen en een url/domeinnaam naar keuze (indien beschikbaar)
 • plaatsen van 1 bericht per maand of het maken van 1 aanpassing aan je website per maand
 • SSL-certificaat en backups van je website
 • 24/7 helpdesk
Heb je al hosting ergens anders? Dan is het onderhoudsabonnement nog steeds belangrijk om een veilige website te houden. Het tarief zal daarop aangepast worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertel mij hoe ik contact met je kan opnemen.


meer informatie over

WEBSITES

meer informatie over

WEBSHOPS

meer informatie over

LOGO'S

meer informatie over

SEO

© 2019 - LAkk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram