EEN NIEUWE WEBSHOP OF HULP MET JE WEBSHOP?

Wil je een webshop? Of heb je al een webshop die je wat beter mag worden? Of wil je aanpassingen voor je huidige webshop maar heb je geen idee hoe?

Ik kan je daar bij helpen. Ik maak webshops met Wordpress en Woocommerce en ik kan webhops aanpassen. Woocommerce is een heel handige manier om een mooie webshop te maken.

Hieronder vind je in 4 stappen hoe jouw nieuwe webshop werkelijkheid kan worden. Is het niet duidelijk? Of wil je verbeteringen of aanpassingen aan je huidige webshop? Neem dan contact met mij op dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan doen.

stap 1

De oriëntatie

Je neemt contact met mij op via email of telefoon of via het contactformulier. Ik heb dan een aantal vragen om te bepalen wat je wilt en om te bepalen hoe groot de webshop en het hele project zal worden. Die vragen stuur ik via email zodat je daar rustig over na kunt denken.

Als ik jouw antwoorden op deze vragen heb ontvangen ga ik aan de slag en kom ik met een voorstel en idee voor jouw nieuwe online winkel. Vind je het idee en het voorstel leuk dan gaan we naar stap 2. Vind je er niks van en wil je niet verder dan hebben we in ieder geval kennis gemaakt en kunnen we wellicht later nog wat voor elkaar betekenen. Stap 1 is uiteraard kosteloos.

stap 2

De ontwikkeling

Nadat je mijn idee hebt ontvangen voor het project ontvang je een eerste factuur van 50% van het afgesproken bedrag als je akkoord gaat met het idee en voorstel. Dan begint het echte werk. Afhankelijk van wat we hebben afgesproken heb ik teksten en eventueel foto- en videomateriaal van jou nodig om te verwerken in je nieuwe website. Ondertussen ga ik vast aan de slag om een eerste ontwerp te maken voor jouw nieuwe webshop. Tijdens de hele ontwikkelfase kun je "live" mee kijken met de ontwikkelingen.

Voor een webshop is veel tekst nodig. Niet alleen voor de introductiepagina's, de contactpagina en de andere pagina's, maar ook voor ieder product. Dit kost best wel wat tijd. Maar die tijd is nodig zodat je webshop straks goed gevonden kan gaan worden.

Zodra ik de teksten en eventueel beeldmateriaal heb ontvangen kan ik het eerste ontwerp compleet gaan maken en aan het einde van stap 2 zal ik jouw vragen een reactie te geven op het eerste ontwerp. Deze reactie met daarin alle punten die je anders wilt zien ga ik verwerken in stap 3.

stap 3

De doorontwikkeling

Als je het eerste ontwerp hebt bekeken heb je vast ondertussen nog betere ideeen gekregen voor jouw winkel. Deze verbeteringen en aanpassingen worden door mij verwerkt nadat je die naar mij verstuurd hebt. Na deze aanpassingen vraag ik weer om er goed naar te kijken wat er eventueel nog beter en makkelijker kan.

Tijdens stap 3 zullen we nog een aantal aanpassingsrondes doen, maar dat is niet eindeloos. Het is belangrijk om alle aanpassingen zoveel mogelijk in een keer door te geven en door te voeren. Dit versneld het proces en houdt het overzichtelijk, zeker bij een webshop waarbij het aantal pagina's snel op loopt. Door dit zoveel mogelijk in 1 keer te doen kan jouw webshop snel worden opgeleverd zodat je kunt gaan verkopen. Gemiddeld duurt het ongeveer 4-8 weken van helemaal niks naar een mooie en goed bruikbare website die goed werkt op alle apparaten. Dit is vooral afhankelijk van het aantal producten.

Is jouw webshop klaar en helemaal naar je zin? Dan gaan we naar stap 4.

stap 4

De oplevering

Ik zal er voor zorgen dat je nieuwe online winkel ook voor iedereen zichtbaar wordt. Ondertussen heb ik er al voor gezorgd dat je nieuwe website goed gevonden kan gaan worden door de zoekmachines door SEO (Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie) technieken toe te passen tijdens de ontwikkeling. Jouw klanten kunnen je dus gaan vinden.

Als je in 1 keer klaar wilt zijn kan ik ook de hosting, emailadressen en domeinnaam voor je verzorgen. Dit is onderdeel van het LAkk onderhoudsabonnement wat je voor slechts € 35,- per maand kunt afsluiten. Meer hierover vind je hieronder.

webshops door LAkk

KOSTEN EN WAT KRIJG IK DAARVOOR

Ik ben graag duidelijk vooraf over alles. Er zijn geen verrassingen achteraf. Na stap 1 ontvang je van mij heel overzichtelijk een document met daarin precies beschreven wat je gaat ontvangen voor het afgesproken bedrag.

De kosten voor het maken van een webshop zijn van veel factoren afhankelijk. Een webshop begint bij mij vanaf € 999,- excl. BTW. Dit zijn eenmalige kosten. Ook kun je een onderhoudsabonnement afsluiten wat per maand € 35,- excl. BTW kost.

Hieronder vind je een overzicht wat je kunt verwachten voor deze kosten.

kosten nieuwe webshop

€ 999,- excl. BTW

 • responsive webshop die goed werkt op alle apparaten
 • uniek ontwerp afgestemd op jouw bedrijf en producten
 • 4 standaard pagina's (bijvoorbeeld: home, winkel, over ons, contact)
 • 20 productpagina's
 • basis zoekmachine optimalisatie
 • "live" meekijken tijdens de ontwikkeling
 • webshop geoptimaliseerd voor snelheid
 • webshop beveiliging
 • plaatsen online op eigen hosting naar keuze
 • meerprijs per pagina € 150,- excl. BTW
 • meerprijs per 15 productpagina's € 150,- excl. BTW
Heb je speciale wensen? Dan bespreken we dat tijdens stap 1 en zullen de kosten daarop aangepast worden.

Teksten voor de website lever je zelf aan. Vind je dat lastig en heb je daar hulp bij nodig? Geen probleem, dat kan ik verzorgen maar dat zit hier nog niet bij in.

onderhoud abonnement

€ 35,- excl. BTW per maand

 • beveiliging en updates iedere maand
 • hosting, onbeperkt aantal emailadressen en een url/domeinnaam naar keuze (indien beschikbaar)
 • het maken van 1 aanpassing aan je website per maand
 • SSL-certificaat en backups van je website
 • 24/7 helpdesk
Heb je al hosting ergens anders? Dan is het onderhoudsabonnement nog steeds belangrijk om een veilige website te houden. Het tarief zal daarop aangepast worden.

Wil je ook dat de webshop bijgehouden wordt? Dat kan en bespreken we vooraf. Dit zit niet in het onderhoudsabonnement.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertel mij hoe ik contact met je kan opnemen.


meer informatie over

WEBSITES

meer informatie over

WEBSHOPS

meer informatie over

LOGO'S

meer informatie over

SEO

© 2019 - LAkk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram