WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Wil je een nieuwe website of webshop? Of heb je al een website of webshop en wil je die verbeteren of aanpassen of onderhouden hebben? Wil je beter gevonden worden in Google of andere zoekmachines? Wil je een nieuw logo of een andere huisstijl? Als je antwoord hierop ja is, kan ik dat voor je maken.

Om duidelijk te maken wat ik doe, wat dit allemaal betekent en wat je kunt verwachten als we gaan samenwerken vind je hieronder een aantal keuzes. Kies wat je wilt en je vind veel informatie.

Is het dan nog niet helemaal duidelijk? Je kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.

een (nieuwe) website

websites door LAkk

Wil je graag een website die goed werkt op je mobiel, maar ook op een tablet, een laptop of elke andere computer? En een website die makkelijk te gebruiken is, zonder onnodige onderdelen die de website alleen maar vertragen? Waarvan je klant denkt: "ik snap wat de bedoeling is van deze website" waar zij/hij blij van wordt?

Die website kan ik voor je maken. Uiteraard bepaal je zelf wat er allemaal op komt en wat de layout wordt. Geen vaste opmaak en template maar mooi op maat gemaakt.

Heb je al een website en wil je deze aangepast hebben of verbeterd hebben? Ook dat kan.

Ben je benieuwd hoe dat werkt en hoe we dat samen kunnen bereiken? Klik dan hieronder op de knop:

meer over websites

een (nieuwe) webshop

webshops door LAkk

Heb je een winkel en wil je graag een webshop? Of wil je een webshop beginnen? Een webshop die gevonden gaat worden en waar je nieuwe klanten enthousiast van worden en graag wat kopen. Of ze op de mobiele telefoon kijken, een laptop of een ander apparaat, dat maakt niet uit. Ze vinden altijd wat ze zoeken en betalen doen ze makkelijk, veilig en snel.

Die webshop kan ik voor je maken. Uiteraard bepaal je zelf wat er allemaal op komt en hoe de shop er uit komt te zien. Geen vaste opmaak en template maar mooi op maat gemaakt. Ben je benieuwd hoe dat werkt en hoe we jouw webshop tot een succes kunnen maken? Klik dan hieronder op de knop:

meer over webshops

een (nieuw) logo

Logo's door LAkk

Het logo van je bedrijf zegt veel. Dit "simpele" onderdeel van je bedrijf laat zien wat je doet en wie je bent. Houd je van simpel en strak, of van meer opmaak, kleuren en andere kenmerken die bij jou en jouw bedrijf passen? Je logo kan zo simpel of uitgebreid zijn als je zelf wilt. 

Je logo bepaalt je huisstijl en belangrijke kenmerken van je website. Denk aan kleurgebruik, lettertypes en andere kenmerken die terug komen in je huisstijl en website.

Wil je een nieuw logo of een aanpassing van je huidige logo? Wil je meer dan dat en ook kleuren en lettertypes die bij jou en jouw bedrijf passen? Dat kan. Ben je benieuwd hoe dat werkt en hoe we dat samen kunnen bereiken? Klik dan hieronder op de knop:

meer over logo's

beter te vinden

SEO door LAkk

Goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google en Bing wil iedereen. Je kunt dit doen door te adverteren. Dat kost geld. Maar ook door er voor te zorgen dat je website klopt en je vindbaar wordt door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden om gevonden te worden in zoekopdrachten zonder daarvoor te betalen. Dit heet zoekmachine optimalisatie of zoekmachine marketing (SEO - Search Engine Optimization) en dat is wat ik doe.

Maar hoe doe je dat? Er zijn inmiddels 1,24 miljard websites online dus hoe wordt je dan goed gevonden? Het vaak noemen van een woord om hoog te scoren werkt al lang niet meer. Wil je weten hoe we dat samen kunnen bereiken? Klik dan hieronder op de knop:

meer over seo

meer informatie over

WEBSITES

meer informatie over

WEBSHOPS

meer informatie over

LOGO'S

meer informatie over

SEO

© 2019 - LAkk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram