VOORBEELDEN VAN WEBSITES

Hier vind je een aantal voorbeelden van websites die ik heb gemaakt. Je kunt er inspiratie uit halen voor je nieuwe website. Ook kun je contact opnemen met de eigenaren van de websites om meer te weten te komen over de ervaring met mij en de ontwikkeling.
website enzoco.nl door LAkk
enzo co. is een webshop waarin de leukste hondenriemen, hondenlijnen, halstertouwen voor paarden en lange grondlijnen voor hond en paard worden verkocht.

De webshop is door de mooie foto’s en een strak lettertype duidelijk en overzichtelijk. Het proces om af te rekenen is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Op de website www.enzoco.nl vind je jouw nieuwe riem of lijn. Naast het ontwerp en de ontwikkeling van de webshop onderhoud ik de website en worden er nieuwe producten toegevoegd.
website Bolsenbroek & Partners door LAkk
Bolsenbroek & Partners is het grootste taxatiebureau van Nederland voor de autobranche. Met ongeveer 30 medewerkers en een landelijke dekking richt Bolsenbroek & Partners zich op alle autobedrijven, autogroothandelaren en particulieren die een BPM aangifte nodig hebben (met eventueel een taxatierapport) voor het importeren van een auto, motor of camper.

Meer informatie vind je op www.bbpartners.nl.
Website Globaucon door LAkk
Globaucon.com is de website van Rob Henneveld.

Globaucon is een consultancybureau welke wereldwijd diverse projecten uitvoert. Globaucon richt zich op de automotive industrie.

Meer informatie vind je op www.globaucon.com.


website metKLEM.nl
metKlem is een webshop waarin touwklemmen worden verkocht. Een touwklem kun je gebruiken om een stevige verbinding te maken. Je kunt er bijvoorbeeld een handvat mee maken, een lus om een musketon of andere haak of clip aan te maken of een andere creatieve oplossing mee bedenken.

De touw klemmen worden gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld hondenriemen, touwen en lijnen voor paarden en voor diverse toepassingen in de watersport.

De webshop is compact, duidelijk en overzichtelijk. Op de website www.metklem.nl vind je diverse touwklemmen voor verschillende maten touw.
Website Steenbakker Automotive door LAkk
Steenbakker Automotive is een taxateur en expert uit Zeeland voor motorvoertuigen, zoals auto's, motoren en campers.

Meer informatie en de website vind je op www.steenbakkerautomotive.nl.
Website Autotaxatie Driebergen door LAkk
Auto Taxatie Driebergen is een auto taxateur uit het midden van het land. Deze beëdigd registertaxateur maakt taxatierapporten voor oldtimers, youngtimers en klassieke auto’s. Ook WEV (waarde economisch verkeer) taxaties worden gemaakt.

Meer informatie vind je op www.autotaxatiedriebergen.nl.
website AutometWOK.nl door LAkk website studio
Wanneer een auto een WOK status heeft, is deze auto volgens onafhankelijk onderzoek tussen de 30-40% minder waard dan een vergelijkbare auto zonder de WOK historie.

De initiatiefnemers van Auto met WOK willen hier wat aan doen. Veel meer informatie over dit onderwerp vind je op https://www.autometwok.nl.
website van Verstrate Taxaties door LAkk website studio
Verstrate Taxaties is een taxatiebureau uit Maastricht. Zij voeren taxaties uit voor oldtimers, klassieke auto’s, motoren en campers en youngtimers.

Meer informatie vind je op https://www.verstrate-taxaties.nl.
website motorvoertuigen taxaties nederland
Motorvoertuigen Taxaties Nederland is een samenwerking van 2 register taxateurs motorvoertuigen. Zij maken taxatierapporten voor oldtimers, youngtimers en klassieke auto’s, motoren en campers.

Meer informatie vind je op https://www.motorvoertuigen
taxatiesnederland.nl
.
website Kattenberg Expertise door LAkk website studio
Kattenberg Expertise is een taxateur en expert voor motorvoertuigen, zoals auto’s, motoren en campers.

Meer informatie vind je op https://www.kattenberg-expertise.nl.
website Taxatiebureau Patrick Don door LAkk website studio
Taxatiebureau Patrick Don is een taxatiebureau met als registertaxateur Patrick Don. Oldtimers, youngtimers en klassieke autos,motoren en campers worden door Patrick Don vakkundig getaxeerd.

Meer informatie vind je op https://www.taxatiebureau-patrickdon.nl.

Euro Auto Logic is een juridisch bedrijf. Zij houden zich bezig met wetgeving op het gebied van BPM en andere autobelastingen. Het gemak van aanmelden van clienten staat voorop bij deze website.

Meer informatie vind je op https://www.euroautologic.nl.
website Verbo Wijchen door LAkk
VERBO is het betonpompen verhuurbedrijf uit Wijchen. Zij verhuren pompen vanaf een kleine betonpomp op een aanhanger tot grote betonpompen met een reikwijdte van maar liefst 48 meter voor grote projecten.

Meer informatie over dit bedrijf vind je op https://www.verbowijchen.nl.

website ClassicCarTaxaties.nl door LAkk website studio
Classic Car Taxaties.nl is de website om een afspraak te maken met een taxateur die je oldtimer, klassieke auto, motor of camper of youngtimer (een auto ouder dan 15 jaar) kan taxeren. Een taxatierapport is nodig voor de verzekering. Door gebruik te maken van een register taxateur weet je zeker dat je taxatierapport voldoet aan de eisen van je verzekeringsmaatschappij.

Meer informatie vind je op https://www.classiccartaxaties.nl.
website RETM door LAkk website studio
De Stichting RETM is een stichting die zich inzet voor register taxateurs en experts van motorvoertuigen. Hierbij kun je denken aan oldtimer taxateurs, taxateurs die zich richten op moderne auto’s waar BPM op betaald moet worden en experts die lastige (technische) zaken uitzoeken bij schade of een andere reden.

De website richt zich met name op huidige ingeschrevenen en iedereen die geïnteresseerd is het vak van taxateur of expert.

Meer informatie vind je op https://www.retm.nl.

meer informatie over

WEBSITES

meer informatie over

WEBSHOPS

meer informatie over

LOGO'S

meer informatie over

SEO

© 2019 - LAkk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram