BETER GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE, BING OF EEN ANDERE ZOEKMACHINE?

Heb je een website maar heb je het idee dat je website niet goed gevonden wordt? Wil je niet adverteren maar wel gevonden worden als iemand zoekt naar een bepaalde zoekterm? Dat kan met zoekmachine optimalisatie. De technische term is SEO wat een afkorting is van Search Engine Optimization.

Om goed gevonden te worden zijn er heel veel variabelen waardoor je op een bepaalde plek terecht komt als iemand zoekt. Deze veranderen de hele tijd waardoor bovenaan komen heel lastig is. Zeker ook omdat iedereen dat wil. Heel vaak het woord herhalen waarop je gevonden wilt worden werkt al heel lang niet meer. Er zijn echter wel veel onderdelen van je website die je kunt verbeteren waardoor je beter gevonden kunt gaan worden.

Hieronder vind je in 4 stappen hoe dit werkt als ik dat voor jou ga doen. Zijn de stappen niet duidelijk of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

stap 1

De oriëntatie

Je neemt contact met mij op via email of telefoon of via het contactformulier. Ik heb dan een aantal vragen om te bepalen of ik wat voor jou kan betekenen. Die vragen stuur ik via email zodat je daar rustig over na kunt denken.

Zodra je de antwoorden op de vragen naar mij hebt gestuurd ga ik aan de slag en kom ik met een voorstel. Kun je je daar in vinden dan gaan we naar stap 2. Kun je je daar niet in vinden dan hebben we in ieder geval kennis gemaakt en kunnen we wellicht later nog wat voor elkaar betekenen. Stap 1 is uiteraard kosteloos.

stap 2

Het onderzoek

Nadat je mijn idee hebt ontvangen voor het project en je gaat daarmee akkoord ga ik aan de slag. Tijdens deze fase ga ik een uitgebreide inventarisatie maken van de mogelijke verbeteringen op korte en langere termijn om beter gevonden te worden. Belangrijke onderdelen hierin zijn o.a. welke doelgroep wil je bereiken, wat doe je nu (wellicht onbewust) al aan optimalisatie en waar zitten de belangrijkste winstpunten.

Hier schrijf ik een uitgebreid verslag van waarmee we aan de slag kunnen. Wil je de uitvoering zelf doen? Dat kan uiteraard en slaan we stap 3 over. Wil je dat ik dit doe? Dan gaan we naar stap 3.

 

stap 3

De verbeteringen

Als je wilt dat ik de punten uitvoer die in de vorige stap zijn samengevat dan ga ik daarmee aan de slag. Hier heb ik toegang in je website voor nodig. Doordat optimalisatie en de zichtbaarheid daarvan in de zoekresultaten tijd kost duurt deze fase wel een aantal weken. De optimalisatie stopt niet na deze stap, maar veel belangrijke punten zijn dan wel verbeterd. En je krijgt van mij duidelijk en overzichtelijk welke onderdelen je zelf kunt blijven toepassen om goed gevonden te blijven worden.

Nadat alle verbeteringen zijn uitgevoerd gaan we naar stap 4.

stap 4

De resultaten

Na de vorige stap moeten er resultaten zichtbaar zijn. Je ontvangt een uitgebreide samenvatting en een aantal actiepunten om je zichtbaarheid en vindbaarheid optimaal te houden.

SEO door LAkk

KOSTEN EN WAT KRIJG IK DAARVOOR

Ik ben graag duidelijk vooraf over alles. Dit betekent dat je na stap 1 van mij heel overzichtelijk een document gaat ontvangen met daarin precies beschreven wat je gaat ontvangen voor het afgesproken bedrag. Geen verrassingen en geen facturen achteraf voor meerwerk.

Bij zoekmachine optimalisatie zijn er heel factoren die bepalen wat de kosten hiervoor zijn. Ik heb geen vast tarief hiervoor, maar bepaal aan het te verwachten aantal uren dat ik er mee bezig ben wat de kosten uiteindelijk zullen worden. Dit weet je voordat ik begin.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertel mij hoe ik contact met je kan opnemen.


meer informatie over

WEBSITES

meer informatie over

WEBSHOPS

meer informatie over

LOGO'S

meer informatie over

SEO

© 2019 - LAkk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram