EEN NIEUW LOGO OF EEN HELE NIEUWE HUISSTIJL?

Wil je een logo omdat je die nog niet hebt? Of wil je je huidige logo aanpassen zodat deze beter bij je past? Ben je op zoek naar kleuren, lettertypes en alle andere onderdelen van je huisstijl?

Ik kan je daar bij helpen. Een logo kan heel simpel zijn of juist heel gedetaileerd en ingewikkeld. Alles kan maar hoe doe je dat? Samen kunnen we je nieuwe logo gaan ontwerpen en ontwikkelen.

Hieronder vind je in 4 stappen hoe dit werkt voor een nieuw logo. Is het niet duidelijk? Of wil je verbeteringen of aanpassingen aan je huidige logo? Neem dan contact met mij op dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

stap 1

De oriëntatie

Je neemt contact met mij op via email of telefoon of via het onderstaande contactformulier. Dan heb ik een aantal vragen om te bepalen waar je naar op zoek bent en of ik wat voor je kan betekenen. Die vragen over jou, je bedrijf en je wensen voor een logo stuur ik via email zodat je daar rustig over na kunt denken.

Als ik jouw antwoorden op de vragen heb ontvangen ga ik aan de slag en kom ik met een voorstel voor de kosten. Kun je je daar in vinden dan gaan we naar stap 2. Kun je je daar niet in vinden dan hebben we in ieder geval kennis gemaakt en kunnen we wellicht later nog wat voor elkaar betekenen. Stap 1 is uiteraard kosteloos.

stap 2

De ontwikkeling

Nadat je mijn idee hebt ontvangen voor je logo en je gaat daarmee akkoord ontvang je een eerste factuur van 50% van het afgesproken bedrag en ga ik aan de slag. Ik ga 5 ontwerpen maken van logo's die aansluiten bij jouw antwoorden op de vragen.

Met deze 5 ontwerpen kun je doen wat je wilt. Je kunt er 1 kiezen die direct goed is. Je kunt er 1 kiezen maar details daarvan laten aanpassen. Je kunt elementen van 1 (of meerdere) ontwerpen laten combineren, net wat je wilt. Naar aanleiding van jouw reactie ga ik dat verwerken in stap 3.

stap 3

De doorontwikkeling

Naar aanleiding van jouw reactie ga ik weer aan de slag. Ik zal 3 ontwerpen maken op basis van de aangegeven punten. Uit deze 3 voorstellen kun je 1 ontwerp kiezen waarin eventueel nog wat details veranderd kunnen worden.

Als alle details zijn doorgevoerd en je bent helemaal tevreden gaan we naar stap 4.

stap 4

De overdracht

Als je helemaal tevreden bent zal ik het logo definitief maken. Het logo is van jou en niet van mij, dus je kunt er mee doen wat je wilt.

Ik zorg er voor dat je alle mogelijke bestandsformaten ontvangt die je nu en in de toekomst nodig kan hebben. Voor drukwerk heb je bijvoorbeeld een ander bestand nodig dan voor op je website of andere plekken waar je jouw unieke logo wilt plaatsen.

Logo's door LAkk

KOSTEN EN WAT KRIJG IK DAARVOOR

Ik ben graag duidelijk vooraf over alles. Na stap 1 in je keuze voor een logo ontvang je van mij heel overzichtelijk een document met daarin precies beschreven wat je gaat ontvangen voor het afgesproken bedrag. Geen verrassingen en geen facturen achteraf voor meerwerk.

Bij mij begint een logo ontwerp bij € 300,- excl. BTW. Dit zijn eenmalige kosten.

Je ontvangt hiervoor een logo wat uniek is voor jouw bedrijf. Het logo is jouw eigendom en je kunt er mee doen wat je wilt. Van mij ontvang je alle mogelijke bestandsformaten die je nodig kan hebben om je logo ergens te plaatsen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vertel mij hoe ik contact met je kan opnemen.


meer informatie over

WEBSITES

meer informatie over

WEBSHOPS

meer informatie over

LOGO'S

meer informatie over

SEO

© 2019 - LAkk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram