Blog van LAkk

Hier vind je artikelen over website design, fonts, kleuren, fotografie en alles wat daarmee te maken heeft. Dit is een blog, dus er komen steeds meer artikelen bij.

Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je hier inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

inschrijven

Leuker dan een konijn - website (2)

afbeelding konijn door LAkk website studio

Dit is het tweede artikel over websites en het derde deel van een serie artikelen over online marketing en het ontwikkelen van een online marketing strategie. Dit artikel gaat over de website en kleuren, typografie, layout, wat boekentips en het einde van de website.

lees verder

Leuker dan een konijn - website (1)

afbeelding konijn door LAkk website studio

Dit is het eerste artikel over websites en het tweede deel van een serie artikelen over online marketing en het ontwikkelen van een online marketing strategie. Dit artikel gaat over het waarom van websites en wat techniek, usability en content.

lees verder

Leuker dan een konijn - online marketing

afbeelding konijn door LAkk website studio

Dit is het eerste deel van een serie artikelen over online marketing en het ontwikkelen van een online marketing strategie. Alle onderwerpen van online marketing komen hierin uitgebreid voorbij. Te gebruiken om je eigen strategie te gaan ontwikkelen, meer te verkopen, leukere klanten te krijgen en beter gevonden te worden.

lees verder

Domeinnaam; wat moet ik kiezen?

afbeelding domein namen door LAkk website studio

Wat is een goede domeinnaam? Maakt het uit wat je kiest? En waar moet je op letten? In dit artikel leg ik je hier wat meer over uit.

lees verder

To social or not to social

afbeelding seo door LAkk website studio

Social media is voor veel mensen niet meer weg te denken. Zelf ben ik er niet echt mee bezig, maar daarin ben ik denk ik wel een uitzondering. Hoe kun je hier mee omgaan als bedrijf en wat is handig? (voor zover ik daar een mening over kan hebben)

lees verder

Het recht op privacy verandert

afbeelding privacy door LAkk website studio

Op 25 mei 2018 gaat de AVG privacy wet definitief van start. Wat betekent dit voor jou en jouw bedrijf? Je leest er hier meer over.

lees verder

een beveiligde SSL verbinding

afbeelding ssl verbinding door LAkk website studio

Waarschijnlijk heb je het wel eens gezien of is het wel eens opgevallen, zo’n groen hangslotje voor een internetadres bovenin de adresbalk. Maar waar is dat voor en heb je dat wel of niet nodig?

lees verder

WhatsApp zakelijk gebruiken

afbeelding whatsapp door LAkk website studio

Er wordt meer ge-appt dan gebeld. Volgens onderzoeksbureau Telecompaper had 92% van alle smartphones in Nederland in 2016 Whatsapp geïnstalleerd. Er wordt niet veel gepubliceerd door het bedrijf zelf. Het laatste wat bekend is, was 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd in februari 2016.Je leest er hier meer over.

lees verder