afbeelding met blog icons gemaakt door LAkk website studio

blog

Hier vind je artikelen over website design, fonts, kleuren, fotografie en alles wat daarmee te maken heeft. Dit is een blog, dus er komen steeds meer artikelen bij.

Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je hier inschrijven voor mijn nieuwsbrief:

inschrijven nieuwsbrief LAkk

Zoeken en vinden

afbeelding seo door LAkk website studio

Iets vinden op internet wordt steeds makkelijker. DuckDuckGo, Google en andere zoekmachines worden steeds slimmer. Maar gevonden worden met je eigen website is nog niet zo makkelijk. In dit artikel leg ik wat meer uit over zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO.

lees verder

Domeinnaam; wat moet ik kiezen?

afbeelding domein namen door LAkk website studio

Wat is een goede domeinnaam? Maakt het uit wat je kiest? En waar moet je op letten? In dit artikel leg ik je hier wat meer over uit.

lees verder

To social or not to social

afbeelding seo door LAkk website studio

Social media is voor veel mensen niet meer weg te denken. Zelf ben ik er niet echt mee bezig, maar daarin ben ik denk ik wel een uitzondering. Hoe kun je hier mee omgaan als bedrijf en wat is handig? (voor zover ik daar een mening over kan hebben)

lees verder

Het recht op privacy verandert

afbeelding privacy door LAkk website studio

Op 25 mei 2018 gaat de AVG privacy wet definitief van start. Wat betekent dit voor jou en jouw bedrijf? Je leest er hier meer over.

lees verder

een beveiligde SSL verbinding

afbeelding ssl verbinding door LAkk website studio

Waarschijnlijk heb je het wel eens gezien of is het wel eens opgevallen, zo’n groen hangslotje voor een internetadres bovenin de adresbalk. Maar waar is dat voor en heb je dat wel of niet nodig?

lees verder

WhatsApp zakelijk gebruiken

afbeelding whatsapp door LAkk website studio

Er wordt meer ge-appt dan gebeld. Volgens onderzoeksbureau Telecompaper had 92% van alle smartphones in Nederland in 2016 Whatsapp geïnstalleerd. Er wordt niet veel gepubliceerd door het bedrijf zelf. Het laatste wat bekend is, was 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers wereldwijd in februari 2016.Je leest er hier meer over.

lees verder